Win een fotoshoot ter waarde van 350 euro bij DIETER MEYNS PHOTOGRAPHY voor een communie, lentefeest of sweet 16/18!


Inhoud van de prijs:


- Fotoshoot van 1 uur in een fotostudio in Brugge (bon geldig tot eind 2020)

(op locatie kan mits betaling vervoerskosten 0,50 euro / km vanuit Ruddervoorde)

- 10 favoriete foto's bewerkt in hoogste resolutie

Volg deze 3 stappen:


1. Like de DIETER MEYNS PHOTOGRAPHY facebook pagina.


2. Like deze facebook wedstrijd post en deel ze op je facebook pagina (openbaar zodat ik het kan zien). 


3. Abonneer je hieronder op mijn nieuwsbrief 

(buiten de wedstrijdmails ontvang je max. 1 mail per maand met promoties, tips, wedstrijden en leuke foto's)


WEDSTRIJDREGLEMENT


Deze wedstrijd wordt ingericht door DIETER MEYNS PHOTOGRAPHY.  

De prijs is een fotoshoot voor wie in 2020 zijn/haar communiefeest/lentefeest viert OF 16 of 18 jaar wordt. (Sweet 16/18).


DIETER MEYNS PHOTOGRAPHY wil met deze wedstrijd de naambekendheid van de fotograaf en z'n diensten stimuleren.   Het e-mail adres komt terecht in een nieuwsbrief lijst.  Buiten de wedstrijdmails ontvang je maximum 1 mail per maand rond promoties, tips, wedstrijden en leuke foto's.  Je kan op elk moment uitschrijven.  Hou er echter rekening mee dat de winnaar enkel gekozen kan worden als deze in de e-mail lijst zit.


Elk persoonlijk profiel (sociale media) of natuurlijk persoon (offline) kan slechts éénmaal deelnemen per wedstrijd. Indien er meerdere deelnames vastgesteld worden, wordt de eerste inzending als de deelname beschouwd. Bedrijfspagina’s, groepen of profielen die niet aan de regels van het sociale mediakanaal voldoen, worden uitgesloten.


Minderjarigen mogen evenwel slechts deelnemen aan een wedstrijd, als zij de uitdrukkelijke toestemming hebben van 1 van hun ouders of voogd.  Als een minderjarige deelneemt aan de wedstrijd gaat DIETER MEYNS PHOTOGRAPHY ervan uit dat hij/zij toestemming heeft van zijn/haar ouders/voogd. Als de minderjarige deze toestemming niet kan voorleggen, kan hem of haar op elk ogenblik verdere deelname aan de wedstrijd worden ontzegd, dan wel zijn recht op een prijs worden afgenomen.


Indien iemand -18 jaar de winnaar van de fotoshoot is, dient deze begeleid door ouder of voogd naar de fotoshoot te komen.Iedereen met een facebook account kan aan de wedstrijd deelnemen.


Enkel wanneer je de facebook post over de wedstrijd een like geeft, deze facebook post openbaar deelt op je facebook profiel én je jezelf inschrijft voor de e-mail nieuwsbrief maak je kans op winst van de fotoshoot.

De hoofdprijs is een fotoshoot ter waarde van 350 euro in een fotostudio in Brugge voor 1 persoon die in 2020 zijn of haar communie, lentefeest, Sweet 16 of 18 viert.  Wil je een shoot op locatie, dan sta je in voor de vervoerskosten van de fotograaf (0,50 euro / km vanaf Ruddervoorde).


Inhoud van de prijs:


FOTOSHOOT MET PAKKETWAARDE 350 EURO


- Fotoshoot van 1 uur in een fotostudio in Brugge

- Voor één persoon die in 2020 zijn/haar communie, lentefeest, sweet 16 of 18 viert.

- 10 favoriete foto's bewerkt in hoogste resolutie (om zelf te printen),

uitgekozen uit een online privé webgallerij van onbewerkte foto's voorzien van een watermerk.  De foto's uit deze webgallerij kunnen niet gedownload worden en blijven bezit van de fotograaf.  


Wil je meer dan 10 foto's, kan je deze bijbestellen aan 25 euro per foto in hoge resolutie of 15 euro webresolutie. 

Indien gewenst kun je ook vergrotingen op dibond of canvas bestellen, alsook boekjes of (communie)kaartjes.


De wedstrijd start op 15 januari 2020 en eindigt op zaterdag 29 februari 2020.De winnaar van de fotoshoot wordt door DIETER MEYNS PHOTOGRAPHY geselecteerd.


Resultaten van de fotoshoot mogen ten allen tijde door DIETER MEYNS PHOTOGRAPHY gebruikt worden ter promotie van z'n diensten op alle mogelijke promotiekanalen.


DIETER MEYNS PHOTOGRAPHY behoudt zich het recht voor om in elke afzonderlijke jurisdictie de wedstrijd op elk ogenblik op te schorten of in te trekken indien zij daartoe gedwongen wordt omwille van wettelijke redenen of omwille van dwingende zelfregulerende redenen, zonder enig recht op compensatie of tegemoetkomingen ten aanzien van de deelnemers.


Indien er wijzigingen aan het reglement gemaakt worden, zullen die hier meegedeeld worden.


Bij vragen of problemen ivm de wedstrijd kunnen geïnteresseerden terecht bij via dieter.meyns@gmail.com of "contact" bovenaan deze website.Powered by SmugMug Owner Log In